Jos et vielä ole mukana Työringissä, liity nyt!

Sinä 14-18 vuotias nuori joka asut Mustasaaressa, Kaskisessa tai Korsnäsissa. Voit tienata hyvin rahaa suorittamalla työtehtäviä Työringin kautta. Arkiaskareista, esim. siivoamisesta tai nurmikon leikkaamisesta, saat 20 € ja alle tunnin kestävistä, helpommista tehtävistä, saat 10 €. Täältä löydät lisää esimerkkejä tavallisista työtehtävistä. Jos yrität säästää rahaa ostaaksesi uuden puhelimen tai jos jäit ilman kesätöitä, Työrinki on juuri sinulle tarkoitettu!

Työrinki antaa myös hyvää työkokemusta. Osallistumalla Työrinkiin osoitat olevasi halukas tekemään erilaisia tehtäviä erilaisille ihmisille (esim. työskentelemällä vanhuksille). Sinun kannattaa jatkossa kesätöitä hakiessasi kertoa, että sinulla on työkokemusta Työringin kautta. Ilmoittautumislomakkeen löydät tämän sivun lopusta. Hakeaksesi Työrinkiin sinun tulee olla 14–18-vuotias ja asua jossakin Työrinkiin osallistuvassa kunnassa. Sinun täytyy myös osallistua infotilaisuuten, missä kerrotaan enemmän kuinka Työrinki toimii.

Otamme sinuun yhteyttä kun sinulle sopiva työtehtävä tulee. Jos sinulle on tullut puhelu tai viesti Työringiltä, vastaa siihen mahdollisimman nopeasti. Kun olet liittynyt Työrinkiin, oletamme että olet halukas ottamaan työtehtäviä vastaan. Hyväksyttäviä syitä kieltäytyä tehtävästä on esimerkiksi koeviikko koulussa, jalkapalloharjoitukset tai sukujuhlat. Jos olet kieltäytynyt tehtävästä kolme kertaa ilman hyväksyttävää syytä, joudut ulos Työringistä. 

Kyllä, haluan osallistua Työrinkiin, mutta miten? Täytä ilmoittautumislomake, jonka voit tulostaa tästä.

Haluatko siivousvinkkejä tai -ohjeita? Käy Marttojen kotisivuilla!

Työrinki on siirtänyt 4H:lle, puhelinajat:
maanantai - perjantai
klo. 10-12
Puhelinnumero:
044 307 7337
Osoite:
Mustasaaren 4H
Kirkkopuistikko 34
65100 Vaasa
Sähköposti:
4Harbetspoolen@gmail.com