Har du inte gått med i Arbetspoolen ännu – gör det! 

Du som bor i Korsholm och är mellan 14-18 år. Genom att gå med i Arbetspoolen kan du tjäna fickpengar på att utföra uppdrag. För vardagssysslor, t.ex. dammsuga och torka golv, som tar högst tre timmar får du 20 € och för uppdrag som tar under en timme, som att mata en katt medan ägarna är på semester, får du 10 €. Arbetspoolen är till för dig som inte fått något sommarjobb eller håller på att spara ihop till en ny mobiltelefon, körkort eller bara vill ha lite extra pengar att gå på bio för.

Arbetspoolen är dessutom en väldigt bra arbetserfarenhet. Då du varit med i arbetspoolen kan du lägga in det på din meritförteckning när du söker sommarjobb. Ansökningsblanketten hittar du här under. Du måste vara mellan 14 och 18 år för att vara med – uppdragen slutar komma den dag du fyller 19 år.

När vi har fått din ansökan ska du delta i ett 15 minuters infomöte, där vi berättar om allt som du behöver veta för att vara med i Arbetspoolen. Sedan är det bara att vänta på att vi ska kontakta dig med ett uppdrag. Vi skickar meddelande när det kommer in ett passligt uppdrag för dig. Svara så fort som möjligt.

När du gått med i Arbetspoolen förutsätter vi att du är villig att utföra olika typer av uppdrag. Men såklart måste man inte alltid ta emot alla uppdrag man får. Har man inte passligt så svarar man att tyvärr inte denna gången. Viktigt att man ändå svarar så vi vet att vi ska fråga av nästa i tur.

Länk till anmälnings- och uppdateringsblanketten

Vill du ha tips eller råd angående städning eller andra hushållssysslor? Besök Marthornas hemsida!

Arbetspoolen har flyttat till 4h fr.o.m. 12.3 2018, nytelefontid:
Måndag-fredag kl.10-12
Telefonnummer till 4H arbetspoolen:
044 307 7337
Adress:
Korsholms 4H
Kyrkoesplanaden 34
65100 Vasa
 
E-post:
4Harbetspoolen@gmail.com